Over ons

Maak kennis met de Goal Getter Coaches

Over Johan


Johan DHaeseleer (IG: @Jodha) bouwjaar 1969 is de oprichter en zaakvoerder van T.E.A.M. fixers (vroeger  ExtraTijd), medeoprichter van 21Lobsterstreet, was helpende hand bij Petit Bert (Sylvianne heeft haar micro bakkerij gesloten),  oprichter van Yup (een experiment met veel lessen).

T.E.A.M. fixers is een trainings- en coachingsbedrijf gebaseerd op een ‘holistische’ aanpak om beter om te gaan met onze beperkte middelen voor de corporate wereld.

  • T ijd
  • E nergie
  • A andacht
  • M onetaire middelen
DHaeseleer_Johan_200123_1-384w-384h

Yup was een online shop dat startte als een experiment. Experimenten zijn Johans Fix in de zoektocht om blijvend te leren. Het gaat nooit verkeerd, het het werkt of je leert. Dat betekent niet dat het van een leien dakje loopt.


Johan was één van de hosts van de podcast Memento21 – de Vlaamse podcast over persoonlijk effectiviteit.

Als je vraagt aan Johan waar hij het meest door gepassioneerd is, is het aantonen, inspireren om meer controle te nemen over wat mogelijk is en zo makkelijker je doelen te bereiken.

Wanneer je Johan drie manieren vraagt om zich te omschrijven

Irrationeel van nature
Ingenieur van opleiding
Experi-mens vanuit noodzaak

Johan woont in Everbeek met Sylvianne en de kids


Over Jan

Als Coach Jan begeleid ik sinds 2007 mensenwerkers en ondernemers naar een sprankelend en betekenisvol leven. Toeval of niet, mensen die mij vinden zijn vaak buitenbeentjes; mensen die zich niet voelen passen in hun omgeving en even de weg kwijt zijn. Dit werk combineer ik met mijn rol als directeur van Iona vzw, een antroposofische zorggemeenschap.


Krijg doorleefde kennis

‘Eindelijk’, zeggen mijn klanten. ‘Iemand die luistert én spreekt. Iemand die de weg zelf heeft afgelegd, weet waarover hij het heeft en niet napraat wat hij ergens heeft gehoord.’

Ik heb tal van opleidingen gevolgd. Begeleiding gekregen. Boeken gelezen. Maar vooral: ik heb veel ervaren en doorleefd. Ik weet hoe belangrijk dat is en stel jouw ervaring daarom centraal. Daaruit halen we de inzichten die jou vooruit helpen.

Jan-Jacobs-384w-384h

n
Home   -   Contact   -    naar de CLUB

Copyright © 2021 - Goal Getters Club